Gerzson Autókölcsönző Blog - Gerzson Kölcsönző, Kerepes

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Tavaszi nagytakarítás magasnyomású mosóval

Gerzson Kölcsönző, Kerepes
Tavasszal, amint megérkezik a jó idő, legtöbbünkben megmozdul a hajlandóság/vágy a takarítás felé. Nem véletlen, a téli hidegben a tisztítás nem csak kellemetlen, de sokszor szinte lehetetlen is a magas páratartalom és a hideg időjárás miatt, függetlenül attól, hogy kül- vagy beltérről van-e szó.

A meleg megérkeztével azonban már jóval kedvezőbb körülmények között indulhat meg a takarítás, és nem csak azért, mert szívesebben áll neki az ember. A legfőbb oka ennek az, hogy a melegben jóval gyorsabban párolog a víz, és szárad fel a megtisztított felület. Ilyenkor már bátran vehetjük elő a télre leparkolt magasnyomású mosónkat, vagy ha nincsen igénybe vehetjük a Gerzson Autókölcsönző magasnyomású mosó bérlés szolgáltatását. Az alábbiakban leírjuk, mi mindenre ez a rendkívül praktikus szerkezet, melyet egy évben egyszer néhány ezer forintért egész biztosan megéri majd kikölcsönözni, hiszen egész nyáron sokkal tisztább, barátságosabb környezetben élvezhetjük majd a kertet.


A magasnyomású mosó bérlés legtöbbször a kültéri takarítás egyik legjobb módja. A teljesség igénye nélkül eltüntethetjük vele a télen összegyűlt szennyeződéseket autónkról, garázskapuról, kerítésről, vízálló falakról, nyílászárókról, térkövekről és járólapokról, támfalakról, redőnyökről és kerti bútorokról, vagy akár tetőről, de utóbbit inkább bízzuk a profikra.

A magasnyomású mosó olyan eszköz, mely nagy nyomású vízsugárral, tisztítószerrel, vagy anélkül ’leveri’ a szennyeződéseket a kívánt felületről. A víznyomás állítható, illetve többféle fej teszi lehetővé, hogy a legkülönfélébb felületeket meg tudjuk takarítani. A ’szennymaró’ fej legerősebb vízsugara a legmakacsabb, évek alatt felgyűlt szennyét is képes eltávolítani (odaszáradt sár, mohák, szennyeződések a térkövekről), míg az állítható erősségű vízsugárral autónk karosszériáját, kerekeit és üvegfelületeit is tisztára moshatjuk. A leggyengébb vízsugár olyan gyengéd, hogy azzal akár locsolhatunk is. További mosófejeket is bérelhetünk, ilyen például a súrolófej, mely fizikai behatással segíti az erős vízsugarat térkövek, járólapok mosását. A forgófejes autómosó pedig járművünk alapos, de gyengéd tisztítását teszi lehetővé.
 
A magasnyomású mosó bérlés történhet tisztítószer nélkül is, de érdemesebb a megfelelő takarítószert rögtön a bérléskor beszerezni. Autóra és kültérre (járólapra, térkőre) külön-külön megfelelő szert kínálunk, melyet rögtön a magasnyomású mosó habosító fúvókájába töltve adunk át, hogy így azzal se legyen Önnek gondja a továbbiakban.
 
A magasnyomású mosó bérléskor kiemelt fontosságot tulajdonítunk a munkabiztonságra. A mosót csak földelt konnektoron keresztül csatlakoztassuk a hálózathoz, ügyeljünk a csúszásveszélyre, erős vízsugárral sose célozzunk embertársainkra, állatokra és lehetőleg növényekre se közvetlenül! Ügyeljünk rá, hogy az elektromos csatlakozók, szerkezetek maradjanak szárazok! Mind vegyszeres, mind tiszta vizes mosásnál érdemes védőszemüveget és kesztyűt, valamint csúszásbiztos bakancsot viselni! A magasnyomású mosó bérlése, és használata minden esetben saját felelősségre történik!
 
 
 
 További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön hétfőtől szombatig rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni! Telefonszolgálat: 7:00 - 18:00

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 7:00-18:00 között tudunk fogadni!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz