Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Rólunk mondták

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Gerzson Autókölcsönző · 28 Július 2021
Tags: Autókölcsönzésgépkölcsönzés
Rólunk mondták

Az autókölcsönzés, és egyáltalán a bérbeadás iparág a kölcsönös bizalmon alapul. A bérbeadó a tulajdonát bocsájtja a bérlő rendelkezésére, bérlő cserébe kauciót fizet. Mindketten vállalják, hogy bérlés végeztével a másiknak ezeket visszaszogáltatják. Ehhez bizony komoly bizalom szükséges, és éppen ezért nagyon fontosak az ügyfelek visszajelzései! Az alábbi cikkben azokból a kommentekből szemezgetünk, melyeket bérlőink rólunk írtak a különböző értékelő, illetve közösségi oldalakon:

Sz. Balázs:
„Egy 9 fős Transitot béreltem. Minden gördülékenyen ment, szuper figyelmesek voltak! Az autót kitűnő műszaki állapotban, tisztán adták ki, teljesen korrekt áron. Egyértelmű, hogy legközelebb is őket választom!

V. Balázs:
„A Ford Transit furgont (2010) béreltem egy napra költöztetés céljából. Az autó kifogástalan műszaki állapotban volt, tiszta volt kívül-belül. Megbeszélt időre elő volt készítve, és Gergő azt is felajánlotta, hogy eljön értem, illetve hazavisz a bérlés végeztével. Csak ajánlani tudom! Máskor is tőle bérlek!

K. Szabolcs:
„Nagyon korrekt és rugalmas kölcsönző. Az autó amit kölcsönöztem kiváló állapotban volt. Csak ajánlani tudom!

E.M. Ildikó:
Költözéshez kértünk segítséget. Rugalmas időpontegyeztetés után pontos, megbízható, gyors, figyelmes segítőkre leltünk. Bátran ajánljuk mindenkinek. Köszönettel, Ildikó és Elemér

P. Balázs:
„Abszolút megbízhatóak. korrekt és gyors, csak ajánlani tudom!

M.K. Sándor:
„Rendkívül korrekt és segítôkész. Minden probléma nélkül zajlott az egész kölcsönzés. Semmi rejtett költség, pontos információk. Csak ajánlani tudom. Nagyon köszönjük a professzionális szolgáltatást.

Számunkra rendkívül fontos bérlőink elégedettsége, ezért próbáljuk ügyfeleink egyéni igényeit figyelembe venni és a lehetőségeink szerint kielégíteni! Igény szerint házhoz szállítjuk az autókat, gépeket, rugalmasak vagyunk az átvételi időpontokkal kapcsolatban, kedvező árakkal dolgozunk, nem számolunk fel rejtett költségeket, alaposan tájékoztatjuk ügyfeleinket az bérlésről, az autókról, a gépek használatáról, igyekszünk minden apró részletet szem előtt tartani, hogy a bérlés a lehető legkényelmesebb legyen.
Kérdéseikkel, foglással kapcsolatban forduljanak bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőhöz!


További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk!
Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!
Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz