Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Nyaralás kisbusszal

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisbuszbérlés · 25 Március 2021
Tags: KisbuszbérlésMikrobuszbérlésGerzsonAutókölcsönző
A nyaralás tervezésekor mindig fontos téma a célpontra történő utazás, illetve a visszaút. A kisbuszbérlés nem csak kényelmes, de sokszor jóval olcsóbb megoldás is, mint bármi más. Lássuk milyen esetekben érdemes nyaraláshoz kisbuszt bérelni:

A kisbuszbérlés legtöbbször akkor jön szóba, mikor a család már nem fér be kényelmesen egy kombiautóba. Lehet ez hat vagy több fő, de akár öt vagy kevesebb fő is, ha nagyon sok a csomag. Egy kisbusszal akár két vagy három család, egy baráti társaság, egy kisebb sportcsapat, egyesület, szakkör, csoport utazását biztosíthatjuk kilenc főig. Általánosságban elmondható, hogy ha már legalább két személyautóval kellene utaznia egy társaságnak, akkor nagy valószínűséggel megéri mikrobuszt bérelni.

A kisbusz-bérlés előnye nem csak a kényelemben, de a pénzügyekben is megmutatkozik. Elég csak arra gondolni, hogy kisbusz hiányában két vagy három autóra kell üzemanyaggal, autópálya-matricával, útdíjakkal számolni, mely sok esetben a bérlés díjánál nagyobb tétel lehet. 6-9 személy esetén a vasúti és légi utazás már annyira drága, hogy egész biztosan nem éri meg. Ráadásul ezekkel szemben komoly előnye a kisbuszbérlésnek, hogy több csomagot vihetünk magunkkal és a célvárosban is rugalmasabban közlekedhetünk.

Arról nem is beszélve, hogy mennyivel jobb hangulata van, ha egy egész társaság együtt utazik. Csak egyetlen személynek kell egyszerre vezetnie, tehát elég egy tapasztalt vezető, vagy esetleg kettő, akik egy hosszabb utat felváltva kényelmesen levezethetnek. A Gerzson Autókölcsönző klímás kisbuszával a főszezonban is kellemes hőmérsékletben utazhat az egész társaság.
A csomagok miatt sem kell aggódni, egy átlagos családi autó esetében mindenkinek maximum egy sporttáskányi hely jut. A kisbuszbérlés esetében azonban ezeken a csomagokon felül is marad hely.

Ha tehát Európán belül nyaralna a család, körülbelül ezer kilométeres távolságig bőven érdemes a kisbuszbérlésen elgondolkodni. Amennyiben Ön is a kölcsönzés mellett dönt, keresse bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőt.További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz