Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Last Minute Autókölcsönzés

Még 2020 őszén történt egy happy endinggel végződő autókölcsönzés nálunk, a Gerzson Autókölcsönzőnél. Péntek este hat óra körül csörgött a telefon nálunk. Ekkor persze már a legtöbb autókölcsönző zárva van, így nem egyszerű autót bérelni, ha gond van. Mi viszont felvettük a telefont, ahol egy kétségbeesett ügyfél kért segítséget.

 
Az előzmény annyi volt, hogy egy héttel azelőtt lefoglalt bérlésre egy Opel Astrát egy magánszemélynél és ezen a napon ment volna érte. Illetve ment is. Amikor odaért egy zárt udvar fogadta és bár az Astra ott állt a kertben, a tulajdonost sehol sem találták. Hívták is telefonon, mire ő csak ennyit válaszolt:
- Ja, én most nem vagyok ott, és amúgy sem indul az autó.
 
Az ügyfélnek nagyon sürgős volt tehát az autókölcsönzés, így talált meg minket az interneten. Csörgött a telefon, mi pedig azonnal válaszoltunk. Szerencsére volt szabad autónk, tisztán, megtankolva. Fél óra múlva már jöttek is az autóért. A szerződés aláírása és a kaució megfizetése után már úton is voltak, így a hétvégi programot nem kellett lemondaniuk. Hétfő este hozták vissza az autót, tisztán, rendben.

Az autókölcsönzés így végül happy endinggel zárult. A tanulság, hogy megbízható autókölcsönzőtől érdemesebb a bérelni, mint magánszemélytől, még akkor is, ha ő esetleg kicsit olcsóbban kínálja a járművet.
 
A Gerzson Autókölcsönzőnél a hét minden napján bérelhet autót, kora reggeltől egészen az esti órákig. Rugalmasak vagyunk és igyekszünk ügyfeleink minden problémájára megoldást találni. Amennyiben lerobbant az autója, családi nyaraláshoz kisbuszra van szüksége, esetleg furgonnal költözne, keressen minket bizalommal! Ha autókölcsönzésben gondolkodik, nálunk megtalálja a megfelelő járművet!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz