Gerzson Autókölcsönző Blog - Gerzson Kölcsönző, Kerepes

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisteherautóbérlés szeptemberben

Gerzson Kölcsönző, Kerepes
Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 14 Szeptember 2022
Tags: Kisteherautóbérlés
Október 1-ig még 480 forintért lehet tankolni kisteherautóinkat.

Hogy mi ennek az oka? Minden bérelhető kisteherautónk magánkézben van, ugyanis jelenleg még egyéni vállalkozásként üzemelünk. A hatályos jogszabályok alapján így minden autónkat 480 forintért lehet tankolni – a jelenlegi állás szerint október 1-ig.

A céges autók használata helyett így érdemes lehet elgondolkodni, hogy a Gerzson Autókölcsönzőtől béreljenek autót a vállalkozások. De magánszemélyként is érdemes hozzánk fordulni más, nagyobb autókölcsönzők helyett, hiszen ott már piaci áron lesznek kénytelen tankolni az ügyfelek.

Fontos megjegyezni, hogy bérelhető kisteherautóinkat minden esetben tele tankolva adjuk át és így is kérjük vissza. Ha az üzemanyaghiány, vagy bármi egyéb okból kifolyólag a bérlő nem tudja tele tankolni az autót, úgy mi már a piaci áron kérjük a hiányzó üzemanyag árát, hiszen ebben az esetben már mi sem tudjuk, mikor, hol és mennyiért fogunk tudni legközelebb tankolni.

Az hatósági ár eléréséhez semmi másra nincsen szükség, mint tankoláskor a kisteherautó forgalmi engedélyét a pénztárnál bemutatni, ekkor automatikusan olcsóbban számolják fel a tankolt összeget. A forgalmi engedély minden esetben az bérelt járműben tankolható, átadáskor meg is mutatjuk, hogy hol. Nagyon fontos, hogy a bérlés végeztével ellenőrizzük, hogy a forgalmi engedély visszakerült-e a helyére, hiszen a következő bérlőnek is szüksége lesz rá.

Az árstoppos üzemanyagárral bérlőink száz kilométerenként akár 2000 forintot is spórolhatnak a piaci áron tankolható kisteherautókkal szemben. Mindezeket figyelembe véve feltétlenül érdemes a Gerzson Kölcsönzőtől bérelni, akár hosszabb távra is, amíg az árstop tart.

Ez csak még egy előny melyet a Gerzson Kölcsönző kínál az alábbiak mellett:
-          Rendszeresen szervízelt, jó állapotú autók
-          Országos autópálya matricával ellátott kisteherautók
-          Kedvező árak
-          Rugalmas bérbeadás a hét minden napján kora reggeltől késő délutánig/estig

Amennyiben kisteherautóbérlésben gondolkodik, ne habozzon, hívjon minket bizalommal!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön hétfőtől szombatig rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni! Telefonszolgálat: 7:00 - 18:00

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 7:00-18:00 között tudunk fogadni!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz