Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisteherautó-bérlés tavasszal

Amint a tavasz megmutatja első jeleit, mindenki listázni kezdi a fejében, hogy mik azok a teendők, amik ősz óta el lettek halasztva, hiszen a téli hidegben lehetetlen lett volna az elvégzésük. Lehet ez kerti munka, takarítás, építés, költözés és megannyi más is. A legtöbb kisebb munkához mindenkinek megvannak otthon az eszközei, de a nagyobb projekteknél gyakran ütközünk olyan problémába, hogy így vagy úgy, ezt vagy azt, de bizony szállítani kellene. Ekkor jön szóba a kisteherautó-bérlés.
 
 
A legtöbb embernek nincs megfelelő járműve a nagyobb bútorok, építőanyagok, gépek, tartályok szállítására. Bérlőink sokszor szembesülnek azzal, hogy az áruházak kiszállítási szolgáltatása a megnövekedett kereslet miatt lassú vagy nagyon drága. Ilyenkor szoktuk javasolni a kisteherautó-bérlést, hiszen ekkor egy egynapi bérleti díj kifizetésével egy nap akár 3-4 szállítást is el tudnak intézni maguknak.
 
 
A Gerzson Autókölcsönzőnél már idén is – és még csak március elején tartunk – több olyan ügyféllel találkoztunk, akik inkább a kisteherautó-bérlést választották a tavaszi munkák gyorsabb, rugalmasabb intézéséhez. Nagy rakterű, tetőcsomagtartós járműveink lehetővé teszik a legkülönbözőbb rakományok fuvarozását. Bérlőink szállítottak térkövet, faanyagot, derítő-tartály, kistraktort, zöldhulladékok, zsákos sittet és ki tudja még mi mindent.
 
 
Volt olyan megkeresésünk is, hogy egy bérlő kisteherautót bérelt volna, de nem volt meg a kellő tapasztalata az adott gépjármű-kategóriában, vagy nem szeretett volna kauciót fizetni, esetleg a rakodástól, vagy a hosszú vezetési időtől kímélte volna meg magát. A Gerzson Autókölcsönzőnél a kisteherautó-bérlés sofőrrel is lehetséges. Ebben az esetben nincs szükség a kaució megfizetésére, hiszen a furgont végig az egyik tapasztalt kollégánk vezeti, így a fuvarért ő felelős. Ilyenkor előre megbeszélt fix óradíjjal dolgozunk (a munkától függően), illetve a bérlőt terheli az üzemanyag költség is.
 
 
Ha csak évi-néhány fuvarra van szüksége az embernek, pénzügyileg nem indokolt egész évben egy furgont fenntartani. Erre az esetre javasoljuk a kisteherautó-bérlést. Keressen minket bizalommal tavasszal is, és egyéni szállítási, rakodási, költöztetési megbízására is megkeressük a személyre szabott megoldást!
 



További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz