Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisteherautó-bérlés Kerepesen

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 17 Január 2022
Tags: Kisteherautóbérlésfurgonbérlés
A Gerzson Autókölcsönző Kerepesen közel két éve foglalkozik már bérbeadással. A vállalkozás gerincét Ford Transit kisteherautóink és kisbuszaink adják. A két év alatt több, mint 1500 nap bérbeadás történt, több száz elégedett ügyfél távozott tőlünk és több tucat közülök törzsvendégként van számontartva nálunk. Árainkkal igyekszünk a kisteherautó-bérlések piacán versenyképesen, sokszor kimondottan olcsón részt venni, hogy bérlőink gyakran térjenek vissza hozzánk, és megtérülő legyen nekik minden furgonbérlés.

Az bérleti árainkat úgy alakítjuk ki, hogy az már minden esszenciális összetevőt tartalmazzon, a bérlőnek csak be kelljen ülnie az autóba és már indulhasson is. A bérleti díj tartalmazza a kötelező biztosítást, autópálya-matricát és súlyadót, a szokásos szervízköltségeket, nyomkövetést, az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, feltöltött folyadékokat, a bérbeadó által nyújtott folyamatos asszisztenciát és tanácsadást.

Bérlőink nálunk gyors papírmunka és a pénzügyek rendezése után azonnal indulhatnak, a fentiekkel mi foglalkozunk, így nekik semmi teendőjük nincsen vele. A kisteherautó-bérlés történhet rövid- és hosszútávra, előre foglalva, vagy akár spontán, last minute is, ha azt a foglaltság engedi.

A bérbeadással kapcsolatban a Gerzson Autókölcsönző rugalmasan működik, kora reggeltől késő estig lehetőséget kínálunk az autók átvételére és visszaadására, akár hétvégén is. A kulcs a jó kommunikáció! Telephelyünkön csak előzetes telefonos egyeztetés után tudjuk fogadni bérlőinket! Az előre lefoglalt autókat minden esetben fenntartjuk a bérlőnek és a bérlést csak nagyon indokolt esetben mondjuk vissza (pl. üzemképtelen jármű). Az kisteherautót a lefoglalt átvételi időpontra minden esetben felkészítjük, kitakarítjuk lemossuk, megtankoljuk, amennyiben szükséges az extra kiegészítőket bekészítjük. Ezért cserében bérlőinktől elvárjuk, hogy a lefoglalt időpontban átvegyék az autót és legkésőbb a bérleti szerződésben megjelölt visszaadási időpontig telephelyünkre visszahozzák.

Lehetőség van az autó címre való kiszállítására is, az elmúlt évben is több tucat alkalommal adtunk át autókat a Liszt Ferenc Repülőtéren, Budapest külső kerületeiben és a környező településeken. A kiszállítással a bérlő időt és energiát spórolhat meg, mi pedig az egyeztetett időpontra kiszállítjuk, illetve azt a bérlés végeztével akár ott felvesszük.

Kisteherautó-bérléssel kapcsolatban keresse bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőt!

További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz