Gerzson Autókölcsönző Blog - Gerzson Kölcsönző, Kerepes

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisteherautó-bérlés és Benzinár-stop

Gerzson Kölcsönző, Kerepes
Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 31 Július 2022
Tags: kisteherautóbérlés
Az elmúlt időszak gyorsan változó jogszabályaival alig győzzük tartani a tempót. Az alábbi cikkben kitérünk arra, hogy a benzinár-stop hogyan befolyásolja bérlőink költségeit.

Jelen állás szerint 2022. október 1-ig tart a benzinár-stop és a legutóbb meghozott jogszabályok alapján a magántulajdonban lévő autók továbbra is csökkentett áron tankolhatnak a kutakon.
És ez nekünk és bérlőinknek is nagyon jó hír, ugyanis egyéni vállalkozásként működünk és autóink magántulajdonban vannak. Ez azt jelenti, hogy az autókölcsönzés és kisteherautó-bérlés alkalmával a Gerzson Kölcsönző ügyfelei 480 Ft-os áron tankolhatnak továbbra is!

Ennek egyetlen kitétele, hogy az autókölcsönzés és kisteherautó-bérlés alkalmával tankoláskor be kell mutatni a gépjármű forgalmi engedélyét. Ne felejtsétek tehát ezt a kasszához magatokkal vinni! Illetve ezzel kapcsolatban arra kérünk benneteket, hogy a forgalmi engedély azonnal kerüljön vissza a helyére, illetve a bérlés végeztével hozzánk, hiszen a következő bérlőnknek is szüksége lesz rá!

Nagyon reméljük, hogy nem lesz üzemanyaghiány az országban, hiszen akkor az autókölcsönzés és kisteherautó-bérlés gyakorlatilag lehetetlenné válna és ezzel gyakorlatilag a legfontosabb ágazatunkat veszítenénk el.

Sajnos az magas infláció és gyenge Euro-árfolyam miatt az elmúlt időszakban két év után először áremelésre kényszerültünk. Egyes autóalkatrészek, kenőanyagok ára 20-30 százalékkal is megemelkedett, költségeink az egekben és sajnos áremelés nélkül ezeket a tételeket nem tudjuk kigazdálkodni, így kénytelenek voltunk árakat emelni. Ennek ellenére áraink még így is a legkedvezőbbek között vannak a környéken! Törzsvendégeinknek folyamatos kedvezményeket biztosítunk az autókölcsönzésekből és kisteherautó-bérlésekből, hogy megháláljuk bizalmukat!

Számunkra nagyon fontos az bérlőink elégedettsége, ezért mindent megteszünk azért, hogy szolgáltatásain színvonalát a lehető legmagasabban, árainkat pedig a lehető legalacsonyabban tartsuk!

Amennyiben autókölcsönzésben, kisteherautó-bérlésben gondolkodsz, fordulj bizalommal a Gerzson Kölcsönzőhöz Kerepesen!

06 20 367 3488


 További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön hétfőtől szombatig rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni! Telefonszolgálat: 7:00 - 18:00

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 7:00-18:00 között tudunk fogadni!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz