Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisteherautó-bérlés egyetlen napra? Lehetséges

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 13 Augusztus 2021
Tags: kisteherautóbérlés
Sokan nem is gondolnak a kisteherautó-bérlésre, mikor szállításra kerül a sor, pedig rengeteg előnye van. Mások egyszerűen nem tudják, hogy kisteherautót akár egy napra is lehet bérelni, nem csak hetekre! Lássuk, hogyan is zajlik egy egynapos bérlés a Gerzson Autókölcsönzőnél.

Csörög a telefon, egy ügyfél egy bútoráruházból vásárolt egy kanapét, de a kiszállítás 25-30.000 forintra rúg, és a szállítást csak 6-7 nappal később tudja intézni az áruház: így jutott el hozzánk, olcsóbb és gyorsabb megoldást keres. Szerencsére már másnapra találunk neki egy méretben megfelelő furgont, mely szabad is. Le is foglalja, jelzi, hogy másnap már 7 órakor átvenné, mert lenne más dolga is az autóval, akkor már azt is elintézi.

Munkatársunk a délután folyamán kitakarítja az autót, illetve lemossa kívülről. Ellenőrzi, hogy az autóban minden tartozék a helyén van, illetve megtankolja a járművet. Előre megírja a szerződést, illetve kitölti az előre kitölthető részeket, hogy a kisteherautó-bérlés a lehető legkényelmesebb legyen. Bekészíti a bérlő által kért spanifereket és leparkolja az autót.
Reggel hétkor érkezik a bérlő, körülbelül öt perc alatt lezajlik a papírmunka. A bérlő megkapja a kulcsot és a forgalmit, átadja a kauciót és a bérleti díjat, megvizsgálja az autó állapotát, szükség esetén elmegy egy próbakörre. Ha minden megfelel, aláírja a szerződést és már indulhat is.

Három óra alatt végez is fuvarral, a járművön nem keletkezik különösebb szennyeződés, illetve a bérlő nem okoz kárt a furgonban. Csak annyi dolga van, jelezze az autókölcsönzőnek, hogy mikor érkezik és megtankolja a járművet.

A kisteherautó-bérlés egy visszavételi jegyzőkönyvvel zárul. Az Gerzson Autókölcsönző megállapítja, hogy az autót rendben, teletankolva kapja vissza. A kauciót visszaadja a bérlőnek és kiállítja a számlát!

A bérlő sokszor már ilyenkor lefoglalják a következő bérlési időpontot, melyet mi köszönettel fogadunk!

Kisteherautó-bérléssel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőhöz, Kerepesen!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk!
Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!
Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz