Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisteherautó-bérlés az építőiparban

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 2 Június 2021
Tags: Kisteherautóbérlés
Kisteherautó-bérlés az építőiparban

Ügyfeleink igen jelentős részét teszik ki azok a cégek, vállalkozók, akik közvetlenül vagy közvetve az építőipart szolgálják ki. Az alábbiakban sorra vesszük azokat a szempontokat, amelyek a kisteherautó-bérlés mellett szólnak.

Az építőipar egy monumentális iparág, mely nagy térfogatú és súlyú építőanyagokat használ fel, így a szállítás megkerülhetetlen. A kisteherautó-bérlés remek alternatíva lehet minden cégnek, amelynek nincs saját járműve, esetleg az lerobbant, vagy a szezonalitás miatt nem elegendő bizonyos időszakokban. Volt olyan vállalkozó, aki egyszerre három furgont is bérelt a Gerzson Autókölcsönzőtől, mert az nyárvégi időszakban egyszerre több brigádot és rengeteg építőanyagot kellett szállítaniuk, majd a szezon végeztével a téli hónapokban a saját két teherautójával is meg tudta oldani a kevesebb munkát.

A kisteherautó-bérlés lehetőséget ad mozgatni egy-egy brigádot, a szerszámaikat, eszközeiket. Akár egy betonkeverő, fűrészasztal, állvány, létra is elszállítható egy ilyen furgonban. A zárt dobozban biztonságosan szállíthatóak a különböző zsákos termékek (cement, szárazbeton, stb.), tekercsek (szigetelőanyagok, bituline), raklapos áruk (cserepek, téglák), szőnyegek, laminált parketta, lambéria. A tetőcsomagtartón lécek, deszkák, gerendák, szarufák, szegőlécek, végelzárók, linoleum, hosszú létra, állványok megfelelő rögzítés után szintén nem jelentenek problémát. A kisteherautóban három személy kényelmesen elfér elől, de a Gerzson Autókölcsönzőnél elérhető olyan busz is, mely 9-személyes, de akár 6-személyessé alakítható így megnövelve a rakteret, így egy nagyobb brigád mozgatása sem jelent gondot.

A szezon végeztével a bérlés befejezhető, így a bérlő a holtszezonban nem viseli feleslegesen egy kisteherautó költségeit. Nem kell cégesautó-adót fizetnie, továbbá a súlyadó, biztosítás és autópályamatrica díjak alól is mentesül, a szervízköltségekről nem is beszélve. A kisteherautó-bérlés ezekre mind megoldást nyújt. A furgon ilyenkor átkerül olyan cégekhez, melyek a téli időszakban esetleg saját autóikat szervízelik, vagy ilyenkor bonyolítanak nagyobb forgalmat. A kisteherautó-bérlés remek megoldást nyújt a szezonok közötti különbségek kiegyenlítésére.

Kérdéseivel, foglalási igényével keresse bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőt!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz