Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisteherautó-bérlés ősszel

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 7 November 2021
Tags: Kisteherautóbérlés
Beköszöntött az igazi ősz, és mi a Gerzson Autókölcsönzőnél elhivatottak vagyunk, hogy bérelhető kisteherautóink a lehető legjobban fel legyenek készítve az őszre, illetve a télre. Az alábbiakban sorra vesszük, mi mindennel biztosítjuk, hogy a kisteherautó-bérlés nálunk zökkenőmentesen folytatódhasson a hideg időben is:

- Hét fok alatt téligumi!

A Gerzson Autókölcsönzőnél minden autó évszaknak megfelelő gumiabroncsokkal van ellátva, így ősszel, a hideg idő beálltával felkerülnek a téligumik. A gumik centírozás után lesznek felszerelve, és ha már levesszük a kerekeket, akkor a fékek állapotát is ellenőrizzük egyszerre. Nálunk bevált módszer, a levett kerekeket nyári krétával megjelöljük és eltesszük télire. A raktárból előkerülő téligumikat ellenőrizzük, a rosszabb állapotúak helyett újakat veszünk. A legjobb gumik mindig előre kerülnek a legjobb fékhatás érdekében. A tavalyi első gumik pedig idén hátul dolgoznak tovább. Aki a kisteherautó-bérlést választja, annak mindezekkel nem kell foglalkoznia!

- Meg ne fagyjon az ablakmosó- és hűtőfolyadék!

A reggeli fagyok beálltakor már elengedhetetlen, hogy a megfelelő téli folyadékokkal legyenek feltöltve az autók. A Gerzson Autókölcsönzőnél a furgonok ablakmosó-folyadékát télire cseréljük, a hűtőfolyadék-tartályt megfelelő fagyálló hűtőfolyadékkal töltjük fel! Ki akarná, hogy a csövekben megfagyó folyadék szétnyomja valamelyik vezetéket?

- Akkumulátor ellenőrzése

Figyelmesnek kell lenni! A kisteherautók indításakor figyelni kell, hogy küzködik-e az autó. Amennyiben igen, érdemes ellenőrizni az akkumulátort, esetleg a töltést. Ha az akkumulátorok rendben vannak, forduljunk szerelőhöz, aki megálllapítja, hogy miért nem indul megfelelően az autónk. Az idő hűlésével az autó egyre nehezebben indulnak, ezért érdemes elejét venni a problémának.

- Megfelelő bemelegítés

A Gerzson Autókölcsönzőnél kisteherautó-bérlés esetén igyekszünk a járműveket bemelegítve, leolvasztva átadni! Ehhez elengedhetetlen, hogy a bérlőkkel előre leegyeztessük, hogy mikorra érkeznek a bérelhető furgonokért! Amennyiben pontosak, bemelegített, leolvasztott autók várják őket, mely nekik is kényelmesebb és az autóknak is nagyon jót tesz! Reggelente érdemes tíz percet rászánni az autók megfelelő bemelegítéséhez, illetve a leolvasztáshoz. A fagyos autókból nemcsak kilátni nem lehet, de nagyon balesetveszélyesek is, mindig csak tiszta szélvédővel, oldalablakokkal, visszapillantó-tükörrel induljunk el!

Kisteherautó-bérléssel kapcsolatban ősszel is keresse bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőt!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz