Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Kisbuszbérlés reptéri kiszállítással

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisbuszbérlés · 14 Június 2021
Tags: kisbuszbérlésmikrobuszbérlés
A nyári szezonban a kisbuszbérlések száma igencsak megemelkedik, hiszen sok nyaraló érkezik Magyarországra üdülés céljából, vagy mások éppen munkából jönnek haza, hogy itthon töltsék a szabadságukat. A kisbuszbérlés ilyenkor jó megoldás lehet, hiszen nem kell két országban külön-külön két autót fenntartani.
Hat személy felett a kisbuszbérlés ideális, hiszen ebben a sofőrrel együtt akár kilenc személy is szállítható. Amikor egy ilyen csoport repülővel érkezik az országba, a legegyszerűbb ha reptéri kiszállítással/átvétellel próbálnak autót vagy kisbuszt bérelni. A Gerzson Autókölcsönző a Liszt Ferenc repülőtérhez is szállít ki autókat, ezzel ügyfeleink elkerülhetik, hogy nagy csoportban rengeteg poggyásszal kelljen a városba utazniuk, hogy ott vegyék majd fel a bérelt járművüket.
A kisbuszbérlés reptéri átvétellel az alábbiak szerint zajlik:
A Bérlő a foglaláskor megadja a járatának adatait (illetve a landolás idejét) a Kölcsönző munkatársának. Ő ezeket rögzíti és felkészül az ügyfél fogadására. A Bérlő, amint a repülője landol, felvette a poggyászokat és készen áll átvenni az kisbuszt, felhívja a kölcsönzőt. A kölcsönző munkatársa 5-15 percen belül a repülőtérre érkezik a járművel és a megbeszélt parkolóban felveszi a Bérlőt és csoportját. Amint a csomagokat bepakolták, az csoport beszállt, a kölcsönző munkatársa kivezeti a buszt a repülőtér parkolójából. Erre azért vagy szükség, mert a repülőtéri parkolódíj nagyon magas és a Bérlőnek plusz költségekkel járna sokáig ott tartózkodni. Egy közeli parkolóban aztán megtörténik a szerződés aláírása, a kölcsönző munkatársa kiszáll és a Bérlő maga folytathatja útját. A gépjármű visszaadása ugyanígy történik egy közeli parkolóban, majd onnan a Gerzson Autókölcsönző sofőre bevezeti a buszt a reptérre és ott segít a kiszállásban és a csomagok kirakodásában.
A Gerzson Autókölcsönzőnél reptéri kisbuszbérlés esetén ez a bevett és bevált módszer, melyet már sokszor sikeresen alkalmaztunk. Amennyiben a Bérlőnek más igénye van, természetesen tudunk alkalmazkodni.
Amennyiben kisbuszbérlésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!
06 20 367 3488
www.gerzsonauto.huTovábbi elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz