Gerzson Autókölcsönző Blog - Gerzson Kölcsönző, Kerepes

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Gerzson Kölcsönző: 2022

Gerzson Kölcsönző, Kerepes
Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Gépkölcsönzés · 2 Február 2023
Tags: Gépkölcsönzéstakarítógépbérléskertigépkölcsönzés
2022 úgy eltelt a Gerzson Kölcsönzőnél hogy pislogni sem volt időnk!

Rengeteg közös pillanatot töltöttünk együtt, elképesztő mennyi minden történt! Szeretnénk megosztani veletek néhány kiemelkedő történést!
2022-ben bérbeadtunk, kiszállítottunk, fuvaroztunk, kertészkedtünk, fát vágtunk, daráltunk, kárpitot tisztítottunk, rengeteget szereltünk, adminisztráltunk és ötleteltünk, raktárat építettünk, rendeztünk be, rendezvényekre építettünk és bontottunk, jótékonykodtunk, bamakóztunk és szórakoztunk!
Februárban és márciusban bérbeadásra közel 60 darab új gépet szereztünk be, főleg építőipari és barkácsgépeket, eszközöket állványokat, létrákat. Utánfutóinkra kereteket hegesztettünk, hogy praktikusabban lehessen használni őket!
Vettünk egy kisautót, melyet idegesítő hibái miatt végül nem adtunk bérbe, de cserébe rengeteget használtuk és decemberben végül el is adtuk.
A nyárra bővítettük SUP-jaink számát, hogy mindenkinek jusson, sörpadokat és pavilonokat vásároltunk és ezekkel több esküvőn is jelen voltunk, idén igyekszünk ebbe az irányba is bővülni!
Ősszel szponzorként és motorosként is részt vettünk a Budapest-Bamako Rallyn, mely során 7000 km-t teljesítettünk Afrikában motoron! A futam után Afrikában, majd Mikuláskor itthon is jótékonykodtunk, hogy visszaadjunk valamit abból a rengeteg támogatásból, melyet tőletek kaptunk!
Kärcher Takarítógép-parkunkat profi gépekre kezdtük cserélni, melyet 2023-ban is tovább folytatunk! Mindenki nagy kedvence az új kárpittisztítónk lett!
Bérelhető kisteherautóink közül több is 70.000 km felett futott tavaly, így folyamatosan szervízeltünk és mindent megtettünk azért, hogy ne legyen megállás!
A Gerzson Kölcsönzőnél mindent megtettünk, hogy Ti a lehető legrugalmasabban bérelhessetek, a lehető legjobb vásárlói élménnyel távozhassatok.
2023-ra is nagyratörő terveink vannak, a sort már meg is nyitottuk, mikor január elején újabb gépeket szereztünk be bérlőink igényeit felmérve!
Köszönjük, hogy velünk voltatok 2022-ben, és idén is sok szeretettel várunk Titeket!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön hétfőtől szombatig rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni! Telefonszolgálat: 7:00 - 18:00

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 7:00-18:00 között tudunk fogadni!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz