Gerzson Autókölcsönző Blog - Gerzson Kölcsönző, Kerepes

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Gépkölcsönzés a Gerzson Kölcsönzőnél

Gerzson Kölcsönző, Kerepes
Közzététel szerző: Tipary Gergely itt gépkölcsönzés · 16 Február 2023
Tags: GépkölcsönzésTakarítógépbérlésBarkácsgépkölcsönzés
A Gerzson Kölcsönző már 2021 tavaszától foglalkozik gépek bérbeadásával. A kezdetekben csak néhány takarítógépet adtunk bérbe, már azonban több, mint 100 darabos gépparkkal rendelkezünk.
Még ebben az évben beszereztünk egy ipari ágdarálót, melyet a bérbeadás mellett saját munkák elvégzésére is használunk.

2022 tavaszán építőipari és barkácsgépekkel újítottuk meg a kínálatot, többek közt lapvibrátorokkal, betonkeverőkkel, bontó- és vésőkalapácsokkal. A gépkölcsönzés beindult és mi követtük a bérlők igényeit. Hamarosan újabb gépeket vásároltunk. Horonymarót, rotációs kapát, fűkaszát, fűnyírót. A kerti gépek bérlésével egyre több bérlőt értünk el.
Nyáron már barkácsgépeink sorát bővítettük. Egész Makita-flottát vásároltunk: Komoly SDS-max fúrógépet, körfűrészt, dekopírfűrészt, csiszolót, gyorsdarabolót szereztünk be. Csempevágóval, letrákkal, görgős állvánnyal bővült kínálatunk.
2022 őszén már elkezdtük lecserélni elavult Kärcher takarítógép-parkunkat. Új ipari kárpittisztítónk lett bérlőink nagy kedvence, mely kompakt, mégis rendkívül jó tisztítóerővel bír. 2023-ban egyre több ipari gépet tervezünk beszerezni.
Idén egyből nagybeszerzéssel indítottuk az évet. Már januárban megvásároltuk az új eszközöket a Gépkölcsönzőbe: Kőroppantó, polisztirolvágó, laminátvágó, gipszkartonemelő, aggregátor, asztali körfűrész, minden amire egy bérlőnek szüksége lehet!
Mára már egy szép nagy gépparkkal rendelkezik a Gerzson Kölcsönző és igyekszünk minden ügyféligényt kielégíteni, minden problémára megoldást találni. Sok-sok elégedett, visszatérő ügyfelet üdvözölhetünk bérlőink között.
Flottánkban megtalálja az építkezéshez szükséges gépek hosszú sorát: Építőipari és barkácsgépeket egyaránt. A kertfenntartáshoz szükséges kerti gépeink – melyek a Stihl márkát képviselik – állnak rendelkezésre. Kärcher takarítógépeinkkel gyerekjáték a takarítás!

A Gépkölcsönzés mára a Gerzson Kölcsönző alappillére lett. Gépparkunkat folyamatosan karbantartjuk és megújítjuk lehetőségeink szerint. Mindig a bővítésen gondolkozunk, és ha terveink sikerülnek, akkor tovább növekezünk 2023-ban is!

Amennyiben Takarító-, kerti, építőipari vagy barkácsgépekre van szüksége, de azokat nem szeretné megvásárolni, forduljon hozzánk és találja meg az Önnek legmegfelelőbb gépet kínálatunkban. Gépkölcsönzőnk megújult nyitvatartással várja hívását hétfőtől szombatig!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön hétfőtől szombatig rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni! Telefonszolgálat: 7:00 - 18:00

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 7:00-18:00 között tudunk fogadni!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz