Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Gépet is kölcsönzünk!

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Gépkölcsönzés · 10 Május 2022
Tags: Gépkölcsönzés
Bár 2020-ban alapvetően kisteherautó-bérléssel és autókölcsönzéssel indult a Gerzson Kölcsönző, már már igen szélesre nyitottuk a kínálatot.

2021-ben utánfutókkal és már néhány géppel bővülünk. Takarítógépek és ágdaráló kerültek a palettára. Kezdetben a gépekre igen csekély hangsúlyt fektettünk, így az egyáltalán nem is volt húzóága a vállalkozásnak.

2022-ben azonban egy hosszan tervezett projektet indítottunk meg gőzerővel. Belekezdtünk a gépkölcsönzésbe, mégpedig igen komoly iramban. Három hónap alatt csaknem negyven gépre bővítettük a kínálatunkat, illetve a marketinget is hasonló mértékben növeltük ebben a szegmensben. Örömmel tapasztaltuk, hogy mind meglévő ügyfélkörünk, mind új bérlőink szívesen fordulnak hozzánk, ha gépkölcsönzésre kerül a sor. Kerti gépeink, takarítógépeink, építő ipari gépeink és eszközeink tárházát igyekszünk úgy építeni, hogy mindenki megtalálja a háztartásban szükséges gépeket, építkezéshez, bontáshoz, kertimunkához, takarításhoz szükséges eszközöket. Árainkat a piachoz igazítva, korrekten és reálisan igyekszünk megszabni, törzsvendégeinket folyamatos kedvezményekkel segítjük. Kiszállítást is vállalunk, ezzel növelve a rugalmasságot és a bérlőink kényelmét! Gépeink között olcsó háztartási és komoly ipari gépek is megtalálhatóak, így igyekszünk minden igényt kielégíteni. Gépparkunk nagy része új gép, rendszeresen szervízelt, karbantartott.

Bérlőinket igyekszünk minden alkalommal balesetvédelmi oktatással, működtetési tippekkel, gazdaságossági tippekkel ellátni. Minden gép működését bemutatjuk, amennyiben szükséges és minden kérdésre igyekszünk válaszolni. Bérlőink igényeit felmérve igyekszünk gépparkunkat bővíteni.

Amennyiben gépkölcsönzésre kerül a sor, forduljon bizalommal a Gerzson Kölcsönzőhöz! Próbálja ki gépeinket és spóroljon pénzt!

További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz