Gerzson Kölcsönző, Kerepes

Tartalomhoz ugrás

Top 2 hiba, amit a bérlők elkövetnek

Viccesnek hathat a kép, de mégis az elmúlt közel 4 év tapasztalata alapján a legnagyobb hibák, amiket a bérlők elkövetnek ezek, és hogy miért? 😃

1️⃣ Nem bérelnek, amikor bérelni kellene: Sok bérlő megvesz olyan eszközöket, amelyeket jó esetben évente egyszer, rossz esetben összesen egyszer használ majd. Ilyen eszközök például egy ágdaráló egy kis kertben, egy gyepszellőztető, egy kárpittisztító gép. Ezeket utána éveken keresztül raktározni kell, szervízelni, karbantartani és nem utolsó sorban használni. Sokszor akár 10 évbe is beletelik, mire egy megvásárolt termék ára a bérleti díjhoz képest megtérül!

👉 Ne feledd: Ha valamit nem használsz egy évben legalább 4-szer, akkor inkább béreld ki, ne vásárold meg!

2️⃣ Ezt már nem nehéz kitalálni, az előbbi szöges ellentéte:
Bérelnek, amikor vásárolni kellene: A legjobb példa erre a fűnyíró egy átlag kertbe: A fűnyírót egy év alatt mindenki 5-8 alkalommal minimum előveszi, mert nő a fű és muszáj! Ilyen példa még egy térkövező cégnek a lapvibrátor, egy normál lakásba egy kis porszívó!

👉 Tehát: Ha egy évben legalább 5-ször használod, vedd meg inkább!

Van még azért néhány irányelv, amin érdemes elgondolkodni:

▶️ Mindenkinek a saját igényei, lehetőségei szerint érdemes eldönteni, hogy mit érdemes bérelni és mit megvásárolni!
✅ Például Egy tanyán szükség lesz egy saját láncfűrészre, sorházban nem valószínű.
▶️ Vannak olyan sürgős szituációk, amikor csak a bérlés jöhet szóba!
✅ Például beázott a lakás és azonnal páraelszívóra van szükség!
▶️ Ha nem vagy biztos benne, hogy neked egy gépre szükséged van-e.
✅ Béreld ki, próbáld ki először és utána könnyebb lesz eldönteni!
▶️ Alapszabály a sufniban:
✅ Ha egy éve nem vettél elő onnan valamit, arra nincs szükséged. Add el inkább, ha legközelebb kell majd, ki tudod bérelni egy napra!

Bérlőinkkel nagyon sokat szoktunk beszélgetni erről a témáról, mert sokan vacilálnak a bérlés és a vásárlás között. Mi mindenkinek szívesen adunk tanácsot, azt is meg szoktuk mondani, ha valakinek jobban megéri megvásárolni valamit! 🙂
Tipary Gergely | 11/4/2024

Hősugárzó bérlés télen

Ahogy beköszönt az ősz és a tél, egyre fontosabbá válik a megfelelő fűtés és klímavezérlés biztosítása a kényelmes otthonokban és üzletekben. Az elektromos és gázüzemű hősugárzók, hőlégbefúvók, páramentesítők, teraszfűtők és hőgombák bérlése ilyenkor kiváló megoldást nyújthat. Számos előnye van ennek a választásnak, és most megvizsgáljuk azokat az okokat, amelyekért érdemes ősszel és télen ilyen berendezéseket bérelni.

1. Energiahatékony fűtés: Az elektromos és gázüzemű hősugárzók hatékony fűtési megoldást kínálnak, mivel közvetlenül a felmelegített tárgyakat és embereket célozzák meg. Ezáltal minimalizálják az energia veszteségeket, és gyorsan kellemes hőmérsékletet teremtenek a környezetben.
2. Rugalmas alkalmazások: A bérelhető hőlégbefúvók és hőgombák kiválóan alkalmazkodnak a változó igényekhez. Ezek a berendezések könnyen szállíthatók és gyorsan telepíthetők, így bármilyen területen könnyedén használhatók, legyen szó otthonról, irodáról, vagy üzletről.
3. Teraszfűtés és szabadtéri események: Azok számára, akik élvezik a szabadtéri tevékenységeket, a teraszfűtők kiváló választást jelentenek. Ezek a hősugárzók lehetővé teszik, hogy még hidegebb napokon is élvezhessük a teraszon vagy kertben töltött időt.
4. Páramentesítés: Az őszi és téli időszakban gyakran előfordulnak magas páratartalmú környezetek, amelyek károsak lehetnek a lakásokra és üzletekre. A bérelhető páramentesítők segítenek csökkenteni a nedvességet, megelőzve ezzel a penészképződést és egyéb problémákat.
5. Költséghatékony megoldás: A berendezések bérlése jelentős költségmegtakarítást jelenthet a felhasználóknak. Nem kell hosszú távú beruházásokba invesztálni, és csak akkor kell fizetni, amikor valóban szükség van a készülékekre.

Az őszi és téli hónapokban az elektromos és gázüzemű hősugárzók, hőlégbefúvók, páramentesítők, teraszfűtők és hőgombák bérlése ideális megoldás lehet az optimális hőmérséklet és klíma eléréséhez. Rugalmasságuk, hatékonyságuk és költséghatékonyságuk miatt érdemes fontolóra venni ezeket a bérlési lehetőségeket az idei hideg hónapokra.
Tipary Gergely | 18/1/2024
Elérhetőségeink
Telefon, Viber, Whatsapp:
06 20 367 3488

Telephelyünkön csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
Címünk:
2145 Kerepes, Dessewffy u. 38
Nyitvatartás
Telephelyünkön rugalmas nyitvatartással dolgozunk, csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!

Telefonos ügyfélszolgálat:
7:00 - 18:00
Minden esetben visszahívjuk!

Telefonos ügyfélszolgálat
06 20 367 3488
Gyors ügyintézéshez hívjon minket!

Árajánlatkérés
gerzsonauto@gmail.com
Részletes árajánlatért írjon nekünk!

Vissza a tartalomhoz