Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

Autókölcsönzés külföldre

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 20 Október 2021
Tags: kisteherautóbérlésautókölcsönzéskisbuszbérlés
Sokan érdeklődnek a Gerzson Autókölcsönzőnél, hogy van-e lehetőség az autókkal külföldre utazni! Most a gyakran ismétlődő kérdésekre próbálunk válaszolni:

Lehetséges-e külföldre autót/kisbuszt/kisteherautót/utánfutót kölcsönözni?
- Igen, de minden esetben előzetes egyeztetés, írásos engedély szükséges! Amennyiben úgy hagyja el az autóval valaki az országot, hogy előre nem egyeztet a Gerzson Autókölcsönzővel a kaució teljes összegét elveszíti!

Bárhova lehet utazni a bérelt autóval?
- Nem, maximum Budapest 700 km-es körzetében kell maradni, ennél távolabbra nem szabad a járműveinket elvinni!

A külföldi útdíjakat ki fizeti?
- A magyar autópálya-matricákat a Gerzson Autókölcsönző kezeli, mindenféle külföldi matricát, útdíjat a bérlőnek kell intézni és fizetni!

Ugyanannyi a bérleti díj külföldre is?
- Nem, az autókölcsönzés díja Budapest 500 km-es sugarán belül 30 százalék felárral, 500-700km sugara között 50 százalék felárral jár a számla végösszegén!

Ugyanannyi a kaució külföldre is?
- Nem, a kaució külföldre utazás esetén 30-50 százalékkal nő! Kérjük egyeztessen a Gerzson Autókölcsönző munkatársával!

Mi történik, ha külföldön lerobban az autó?
- Minden esetben egyeztetni kell a Gerzson Autókölcsönzővel. Az autó műszaki mentését a bérbeadó intézi és állja, de a továbbutazásban nem tud segíteni, illetve a bérlő nem illeti meg kárpótlás az utazás folytatásával járó költségekért!  A lerobbanást megelőző napig a bérleti díjat ki kell fizetni!

Mi történik, ha külföldön balesetet szenved a bérlő?
- Baleset esetén azonnal értesíteni kell a Gerzson Autókölcsönzőt! Amennyiben a bérlő okozta a balesetet, ő felel az autó hazaszállításának költségeiért, az autóban történt kárért, illetve a biztosítási díj növekedésének különbözetéért is! Amennyiben nem a bérlő okozta a balesetet, a Gerzson Autókölcsönző állja a hazaszállítást, de a bérlő továbbutazását nem tudja segíteni!

Milyen segítséget nyújt a Gerzson Autókölcsönző, ha probléma adódik külföldön?
- Minden segítséget készek vagyunk megadni, amire képesek vagyunk. Cserébe azt várjuk el, hogy a bérlő aktívan, türelmesen kommunikáljon velünk! Nem tudjuk garantálni, hogy minden helyzetben tudunk segíteni, de minden megteszünk ezért!
- Autómentést szervezünk
- Igyekszünk segíteni a bérlő hazautazását/továbbutazását, de ezt garantálni nem tudjuk, költségeket nem vállalunk át.
- Távsegítséget nyújtunk, egyszerűbb szereléshez, kerékcseréhez, izzócseréhez, illetve tippeket adunk, hogyan lehetne a legoptimálisabban megoldani a problémát.

A Gerzson Autókölcsönzőnek bérlői elégedettsége és kényelme nagyon fontos, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal autókölcsönzéssel, kisbusz- és kisteherautó-bérléssel kapcsolatban!

További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz