Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

A Gerzson Autókölcsönző és a Budapest-Bamako

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Budapest-Bamako · 30 Augusztus 2021
Tags: GerzsonAutókölcsönző
Örömmel jelentjük, hogy a Gerzson Autókölcsönző szponzorációval vesz részt a Budapest-Bamako jótékonysági rally-n. Tipary Gergely egy Suzuki DR 650 RS típusú motorral vesz részt a B2B túra kategóriájában. Na de mi is ez igazából?

"A Budapest-Bamako egy veszélyes, minimál asszisztenciás kaland és tájékozódási verseny. A B2 nem vasárnapi autózás a Pilisben vagy piknik a Városligetben. Itt nincsenek mentőhelikopterek, begyűjtő teherautók, idegenvezetők, animátorok vagy tolmácsok. Mindenki a talpraesettségére, a szerencséjére és a felkészültségre számíthat. A Bamakon egy dolog biztos: minden bizonytalan. De a kaland erről szól. A Bamako nagy közösségi esemény, ahol esténként a tábortűznél hozzád hasonló őrültekkel oszthatod meg a napi élményeket és a sólet konzerved."

A Gerzson Autókölcsönző által szponzorált motoros csapat túrakatóriában indul, mely a versenykategóriával ellentétben elsősorban a táv teljesítésére koncentrál, nem pedig a sebességre, illetve a győzelemre.

A Gerzson Autókölcsönző a Gerzson 2 Bamako csapatot szponzorálja, melyben Tipary Gergely egy 30 éves Suzuki DR 650 RS-sel indul útnak Sierra Leonéba. Az útvonal nem egyszerű: Budapestről Genovába, ahonnan komppal kelünk át Marokkóba, majd innen Mauritánián, Szenegálon és Guineán keresztül igyekszünk eljutni a célig: Sierra Leonéig.

A csapatot elsősorban pénzügyileg és felszereléssel támogatja a Gerzson Autókölcsönző és természetesen így a motor designján is megjelenik majd. A futam 2022 január 28-án indul és a tervezett finish február 15-én lesz Freetownban. Napi közel 500 km távot kell megtenni, így összesen közel 9500-at, mely komoly felkészülést igényel a csapat részéről. A fejleményekről természetesen folyamatosan beszámolunk a Gerzson Autókölcsönző Facebook oldalán és blogunkban is.

Csapatunk további szponzorokat keres, illetve olyan személyeket cégeket, akik csapatunkon keresztük jótékonykodnának Afrikában. Ezzel kapcsolatban keressetek a minket bármely elérhetőségünkön!

Amennyiben kíváncsiak vagytok a fejleményekre, kövessétek a Gerzson Autókölcsönző Facebook oldalát!

További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz