Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

6 dolog, amit érdemes kisteherautóval szállítani

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 17 Szeptember 2021
Tags: kisteherautóbérlés
Vannak olyan alkalmak, amikor mindenképpen a kisteherautó-bérlés a legjobb megoldás, és ezen belül is a dobozos furgonok bérlése. Ebben a cikkben végigvesszük, melyek azok a termékek, melyeket mindenképpen érdemes zárt kisteherautóban szállítani.

-          Gyümölcs-Zöldség: Nem véletlen, hogy a Nagybani Piac zárt dobozos kisáruszállítókkal van tele. A friss gyümölcs, zöldség nagy ellensége az időjárás, hiszen ezeknek sem az eső, sem a nap nem tesz jót. A másik tényező, ami miatt ezeket a termékeket sokkal egyszerűbb zárt furgonban szállítani, az a rekeszes tárolás, hiszen a rekeszek egy zárt kisteherautóban magasra pakolhatók, mégsem tudnak eldőlni, hiszen körbe minden oldalon fal támasztja meg őket. Bár néhány termés (pl. a dinnye) raklapon/kalodában érkezik, ezeket is egyszerűen szállíthatjuk furgonnal. Amennyiben ilyesmit szállítasz, mindenképp gondolj a kisteherautó-bérlés lehetőségére.

-          Pékáru: Említenünk sem kell, hogy a friss pékárunak mennyire tesz jót egy kiadós eső, emiatt a zárt furgon ebben az esetben is kötelező a szállításhoz. A kenyerek jellemzően szintén rekeszekben érkeznek, így ezen termékek esetében is jó megoldás lehet a kisteherautó-bérlés!

-          Bútorok: Bár a komolyabb költöztető cégek jellemzően ponyvás autókat használnak, nem szabad elfelejteni, hogy egy kisebb költöztetésnek, bútorszállításnál a kisteherautó-bérlés remek opció, hiszen furgon fala megóvja a bútorokat, elektronikai cikkeket a közvetlen napfénytől, esőtől. A merev fal a ponyvás autóval szemben komoly előnyt kínál, ha éles, hegyes tárgyakat szállítunk, melyek a ponyvát felsérthetik.

-          Építőanyag: És ezen belül is főleg a szigetelőanyagok, melyek kimondottan esőérzékenyek. Bár egy komoly esőzés – főleg a fagyok előtt – semmilyen téglának, falazóelemnek nem tesz túl jót, az elázott szigetelőanyag szinte biztosan a kukában landol, hiszen szinte lehetetlen kiszárítani. Amennyiben szigetelőanyagot szállítasz mindenképpen fontold meg a kisteherautóbérlés lehetőségét!

-          Ruházati termékek: Itt sem kell sokáig ecsetelni, hogy miért bajos, ha nagymennyiségű textil elázik. Ezeknél a termékeknél elvárás a zárt furgon, ha szállításról van szó. A ruházati termékek kartonokban vagy big bag zsákokban érkeznek, melyek nem védenek az esőtől.

-          Szőnyegek: Tekercsekben érkeznek, legtöbbször csak átkötve, de nem befóliázva. A zárt kisteherautó megvédi őket a portól és a nedvességtől! Az oldalfal gyakorlatilag garantálja, hogy a szőnyegtekercseket a plafonig halmozhassuk rakodáskor.

Amennyiben szállításhoz rövid- vagy akár hosszútáva kisteherautó-bérlésre van szüksége keresse bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőt!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz