Gerzson Autókölcsönző Blog

✆ 06 20 367 3488
Title
Tartalomhoz ugrás

5 ok, amiért megéri kisteherautót bérelni

Közzététel szerző: Tipary Gergely itt Kisteherautó-Bérlés · 23 Június 2021
Tags: kisteherautóbérlésfurgonbérlés
Egy korábbi cikkben már sorra vettük, hogy mely esetekben érdemes kisteherautó-bérlésen gondolkodni. Most pedig lássuk, mik azok az előnyök, amik ezzel járnak.

Tágas raktér, nagy teherbírás

Egy kisteherautóban akár 8 köbméter rakományt is szállíthatunk, akár 1,3 tonna súlyig. Akár 280 cm hosszú, 170 cm magas tárgyakat is. A kisteherautó-bérlés lehetőséget nyújt, hogy ne egy kombi autóba kelljen bútorokat beszorítani, ne tegyük tönkre annak belsejét, kárpitját.

Kevés forduló

A fentiekből következik, hogy kevesebb fordulóból (akár egyből is) meg tudjuk oldani minden tárgy átszállításást, ezzel időt és üzemanyagot spórolhatunk meg.
Autópálya-matrica
Furgonjaink országos autópálya-matricával vannak ellátva, így egy kisteherautó-bérlés alkalmával ezt is megspórolhatjuk. Az autópályákon, gyorsan kedvező fogyasztással szállíthatunk, így további költségeket csökkenthetünk.

Megfelelő felszerelés

A kisteherautóhoz megfelelő profi kiegészítőket is bérelhetünk, így a szállítás biztonságosabb, a rakomány stabilabb lesz. Kisteherautó-bérlés alkalmával különböző méretű spanifereket, hevedereket, masszív molnárkocsit bérelhetünk, melyek mind megkönnyítik a rakodást.
Költségek sora alól mentesülünk
Nem szükséges egész évben fenntartani egy furgont, ha arra csak alkalmanként van szükség. Így mentesülhetünk a biztosítási díjak, súlyadók, autópálya-matrica díja alól, a szervízköltségekről nem is beszélve. A kisteherautó-bérlés díjába ezek mind bele vannak kalkulálva, így elég egy fix napidíjat megfizetni a rengeteg költség helyett.

Rugalmas bérlés

A Gerzson Autókölcsönző a hét hét napján, kora reggeltől, késő estig lehetőséget nyújt a furgonok kibérlésére és visszaadására. Néhány perces adminisztráció és eligazítás után a jármű már úton is van. Lehetőség van a saját autó leparkolására a bérlés időtartamára. A bérlés nem is lehetne egyszerűbb.

Céges előnyök

Egy saját céges autó fenntartáshoz a cégesautó-adó is hozzátartozik, mely éves szinten többszázezer forintra is rúghat. A kisteherautó-bérléssel ez is megspórolható, ráadásul a bérlés díja költségként elszámolható, így adóalapot csökkent, mellyel további adó befizetése alól mentesülhet a bérlő cég. A cégek számára két hetes határidővel átutalásos fizetési lehetőséget biztosítunk!

Összességében ha alkalmi szállításról van szó, a kisteherautó-bérlésnek csak előnyei vannak!

Keressék bizalommal a Gerzson Autókölcsönzőt!További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Nyitvatartás:
Telephelyünkön rugalmasan, nyitvatartás nélkül dolgozunk! Az autók felvétele és visszaadása az előzetesen egyeztetett időpontban történik!

Címünk:
Csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni!
2145 Kerepes, Dessewffy utca 38.
06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni, sürgős esetben ezen kívül is!
A honlapon feltüntetett minden információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek és az esetleges hibásan feltüntetett adatokért nem vállalunk felelősséget! A weboldal cookie-kat használ.
✆ 06 20 367 3488
Hívásokat minden nap 8-20 óra között tudunk fogadni,
sürgős esetben ezen kívül is!
További elérhetőségeink:
gerzsonauto@gmail.com
Viber/Whatsapp 06 20 367 3488
Vissza a tartalomhoz